Groepen

 

Klimfeestje

Ben je jarig en op zoek naar een leuk en spannend kinderfeestje? Kom dan bij ons klimmen! Klimmen is een leuke en uitdagende groepsactiviteit waarbij iedereen zijn grenzen kan verleggen. Onze kinderfeestjes staan altijd onder begeleiding van een kliminstructeur. Per drie kinderen dient er één volwassen begeleider aanwezig te zijn.

Kosten: € 95,00

Prijs is voor 6 kinderen. Voor elk kind extra betaal je € 12,50.

Het feestje is geschikt voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Het klim programma duurt 1,5 uur. Hou er rekening mee dat je ongeveer 2 uur bij ons bent.

Inbegrepen:

  • Ranja voor de kinderen.
  • Iets lekkers tussendoor.
  • Een tractatie voor de jarige.
  • Een klimdiploma voor alle kinderen.

Boek je feestje!

Wij raden aan om sportkleding en sportschoenen aan te doen. Mail ons voor meer mogelijkheden om je klimfeestje nog completer te maken.

Combinatie-feestje

Combineer het klimspektakel met meerdere leuke activiteiten!

Mad Science

Bedwing, bespeel en bestudeer de zwaartekracht. Samen met een Mad-Science professor verzorgen we een klimspektakel om nooit te vergeten. Een uur lang actief in de weer met het allerbeste van wetenschap en techniek, gevolgd door een uitdagend klimfeest. Tot welke hoogte kunnen jij en je stuiterbal gaan?

Kosten: € op aanvraag

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Duur: 2,5 uur

Discobowlen

Een te gek klimfeestje gecombineerd met discobowlen. De hypermoderne witte bowlingbanen met gave led-verlichting en videoclips maken dit tot een waar spektakel voor kids. De bowlingbaan bevindt zich direct naast ons klimcentrum. Dit is inclusief bowlingschoenen, verrassing, frietjes en een snack.

Kosten: € 155,00

Prijs is voor 6 kinderen. Voor elk kind extra betaal je € 22,50.

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Duur: 3 uur

Boek je feestje!

Pimp je feestje

Bakkers Taart of Vlaai

Een lekkere taart gebakken door de Echte bakker.

vanaf €20,00 per taart

Frietjes & snacks

Samen frietjes eten na het klimmen.

+ €5,50 per kind

.

Twitter
Facebook