Over IVY climbing

Lead & Toprope

Zoals gebruikelijk in Nederland is het ook bij IVY climbing mogelijk om veel routes toprope te klimmen.

Daarnaast zijn er veel mogelijkheden tot voorklimmen (lead). Alle klimwanden beschikken over voorklimhaken, waardoor je routes van alle gradaties kan voorklimmen. De afstand tussen de haken is 1,10 meter. Deze korte haakafstand maakt het voorklimmen erg toegankelijk.

Het is mogelijk om multi-pitch te klimmen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Boulderhal

IVY climbing beschikt over een boulderhal van ruim 350m2. Deze aparte ruimte bevat unieke 3D wanddelen. Er zijn uitdagende bouldercircuits van uiteenlopende gradaties. Je bent bij ons aan het juiste adres voor boulder-only, maar je kunt het boulderen natuurlijk ook combineren met toprope- en/of lead-klimmen.

 

IFSC-Speedklimwand

We beschikken over de eerste officiƫle IFSC (International Federation of Sports Climbing) speedklimwand van Nederland. De hellingshoek en lengte van de klimwand zijn volgens de officiƫle IFSC normen. De speciale klimgrepen maken dit tot een geschikte trainings- en wedstrijdlocatie voor speedklimmers.

Trainingsfaciliteiten

Naast de drie klimdisciplines, huisvest IVY climbing een uitgebreid scala aan trainingsfaciliteiten. Denk hierbij aan trainingswanden met verschillende hellingshoeken, campusborden en vingerborden.

 

Klimshop

Onze medewerkers staan voor je klaar voor advies over klimschoenen, klimgordels, zekerapparaten en andere hardware, allemaal te verkrijgen in onze klimshop.

Heb je vragen over beschikbaarheid en prijzen van materialen? Loop gerust binnen of neem contact met ons op.

Bar

De bar is de plek om voor, tijdens en na het klimmen te genieten van een hapje en drankje. Ons drankassortiment bestaat uit heerlijke koffie en andere warme dranken, frisdranken en bier. Naast pils en alcoholvrij bier hebben we een ruime keuze aan speciaalbieren.

Twitter
Facebook