Over IVY Climbing

Werken bij IVY Climbing

Wil je graag deel uitmaken van een enthousiast team van medewerkers van het meest complete klimcentrum van de Benelux? Heb je affiniteit met de klimsport en wil je graag werken in ons klimcentrum? Bekijk dan onze vacatures en neem contact op met Geert@ivyclimbing.nl

Barmedewerker

IVY Climbing zoekt een extra barmedewerker! Ben jij op zoek naar een job met veel variatie en klantencontact in de klimwereld? Dan is deze (bij)baan misschien wel iets voor jou!

We zoeken een iemand die:

Graag klimt.
• Ervaring heeft in de horeca of wil werken in de horeca.
• Sociaal vaardig is. Je slaat graag een babbeltje met mensen en je bent vriendelijk in de omgang.
• Kan multitasken. Je switcht gemakkelijk tussen taken aan de bar, de balie, de pc en het klimcentrum.
• Inzetbaar is in de avonduren. Je werkt van 16u30 tot 23u30 op weekdagen en van 10u tot 18u in de weekends. Dagen en hoeveelheid uren zijn flexibel en bespreekbaar.
 

Is dit iets voor jou? Stuur dan je CV en een korte motivatiebrief voor 14 april 2024 naar geert@ivyclimbing.nl

IVY Climbing is steeds op zoek naar enthousiaste klimbegeleiders. Heb jij een of meerdere uurtjes per week tijd? Heb je zin om nieuwe sporters te begeleiden bij hun eerste verticale passen in de klimwand? Of zou je graag kinderfeestjes willen begeleiden?

Herken jij jezelf hier in? Twijfel niet en neem contact op met Geert via geert@ivyclimbing.nl om de verschillende mogelijkheden te bespreken. 

(Indien nodig wordt een interne opleiding voorzien)

Twitter
Facebook