Over Ivy Climbing

Nieuws

Oktober Kindermaand!

In het kader van oktober kindermaand van De Domijnen bieden ook wij een uitdagend programma voor kinderen van 4 t/m 13 jaar!

Kom kennismaken met het sportklimmen op de volgende dagen in oktober:
– Alle woensdagen van 14:00 tot 15:30 uur.
– Alle vrijdagen van 14:00 tot 15:30 uur.
– Alle zaterdagen van 10:30 tot 12:00 uur.
Wanneer je mee wil doen kun je reserveren via 046-8700086 of climb@ivyclimbing.nl
Neem sportieve kleding en gymschoenen mee dan zorgen wij voor een uitdagende kennismaking met deze superleuke sport! Per max. 3 kinderen dient er een volwassene mee te komen die helpt bij het beveiligen. De kosten voor deze activiteit bedragen €8,50 per kind.

Wil je weten hoe een echte klimwedstrijd er aan toe gaat? Tijdens oktober kindermaand vinden twee heuse Nationale wedstrijden plaats in ns klimcentrum. Je kunt gratis (met je ouders) komen kijken kijken naar een of beide wedstijden!
– 8 oktober Jeugd Lead 3 (Junioren, A & B) van 10:30 tot 17:00 uur met de finales vanaf 15:00 uur.
– 15 oktober Lead 4 (de laatste qualificatie voor het NK) van 11:30 tot 17:30 uur met de finales om 15:30 uur.

Sportspreekuur bij I-VY climbing

Heb je een blessure of heb je vragen over je training en/of opbouw hiervan, dan kun je bij David Krijgsman van FysioVision terecht op het gratis sportspreekuur.
Dit vindt elke dinsdag in de even weken plaats van 19:00 – 20:00. Dit advies is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. Eventuele behandelingen die in samenspraak met David worden ingepland zijn niet gratis, maar lopen via de zorgverzekering. David Krijgsman is zelf fanatiek klimmer, verbonden aan het RTC Zuid en fysiotherapeut bij Fysiovision. Hij is gespecialiseerd in klimblessures en klachten van de armen en handen.

Thuiswedstrijden OCI Lions & Fortuna Sittard

Het complex waarin I-VY climbing gevestigd is, kent meerdere gebruikers. Zo vinden alle thuiswedstrijden van de OCI Lions plaats in de Topsporthal direct naast het klimcentrum. Naast het complex ligt het voetbalstadion van Fortuna Sittard. Op wedstrijddagen kan het extra druk zijn in en rondom ons klimcentrum.

Kijk hier voor een overzicht van de thuiswedstrijden van de OCI Lions.

Kijk hier voor een overzicht van de thuiswedstrijden van Fortuna Sittard.

Twitter
Facebook