Cursus & training

Kids & Family Climbing

Wil je het klimmen een keertje proberen met het hele gezin? Iedere zaterdag van 13:00 tot 14:30 uur is er voor volwassenen én gezinnen met kinderen van 6 t/m 18 jaar Kids & Family Climbing. Reserveren kun je via het aanmeldformulier! Begeleiding van een volwassene is verplicht. Per volwassene klimmen maximaal 2 kinderen mee.

Geef bij je reservering aan op welke dag je wilt komen klimmen!  

Meld je aan!

 Introductieles   Volwassenen  t/m 24 Ouder + kind
 Elke zaterdag 13:00-14:30 uur (Kids & Family Climbing)  €19,50 €14,50  €29,50

Kosten zijn inclusief entree, 1,5 uur instructie en gebruik klimmaterialen. Ook niet-klimmende volwassenen betalen mee wegens ontvangen van begeleiding.

 

Privé introductieles 

Wil je graag een privé introductieles, dan is dat ook mogelijk. In anderhalf uur krijg je van onze kliminstructeur precies aangeleerd hoe de klimmer zich veilig vastmaakt en hoe de klimmer gezekerd moet worden. Na deze introductieles kun je nog gaan klimmen in onze boulderzaal. 
Een privé introductieles is altijd op basis van minimaal 2 personen. 

Kosten privé introductieles:                      €29,50 per persoon
Kosten privé introductieles < 25 jaar:    €24,50 per persoon
Kosten groepsintroductie (6+ p):            op aanvraag
Klimschoenen bijhuren:                              €4 per paar 

Meld je aan!

 

Startende jeugd

Om op een veilige manier de klimsport te beoefenen dien je eerst te leren zekeren. Al vanaf 8 jaar kunnen kinderen leren om leeftijdgenootjes zelfstandig te zekeren. Hiervoor dien je eerst aan de instroomgroep (8 t/m 17 jaar) of de Start 2 Climb cursus (vanaf 14 jaar) deel te nemen. Zowel de instroomgroep alsook de Start 2 Climb cursus is inbegrepen in het jeugd lidmaatschap.

Wanneer je de vaardigheden voldoende bezit stroom je door naar één van de jeugdtrainingen. Jeugd t/m 13 jaar dient tijdens het zekeren wel nog altijd onder toezicht te staan van een volwassene die ook kan zekeren.

Kinderen jonger dan 8 jaar (klauterclub) zekeren nog niet zelfstandig. Zij worden gezekerd door een volwassene.

Volwassenen

Volwassenen en jeugd vanaf 14 jaar kunnen deelnemen aan de Start 2 Climb cursus. Meer info >>

Twitter
Facebook